Over Mij

Hallo! Ik zal mijzelf eerst even voorstellen, mijn naam is Nienke en ik ben 26 jaar jong. Sporten, voeding, afvallen, kortom een gezonde levensstijl is een van mijn grootste passies. Daarom heb ik vorig jaar besloten om een studie health coaching te volgen waarin al deze elementen gecombineerd worden. 

Nu ik bijna klaar ben met mijn opleiding en veel kennis heb opgedaan over dit onderwerp, wil ik deze graag gaan delen met iedereen via gezondenblijvendafvallen.nl. 

Een gezond en slank lichaam is niet alleen het consumeren van gezonde voeding en voldoende beweging, het gaat hier om het totaal plaatje. Wat dus betekend dat voldoende beweging + gezonde voeding + voldoende slaap + emotionele vrijheid = gezond en slank lichaam. Je kunt namelijk nog zo gezond eten en veel sporten, als je lichaam door bijvoorbeeld stress alle goede voedingsstoffen die jij tot je neemt niet voldoende kan opnemen, dan zal je lichaam nog geen optimale gezondheid bereiken. 

WAAROM GEZONDENBLIJVENDAFVALLEN.NL? 

We eten tegenwoordig geen echte natuurlijke voeding meer, alle voeding die we consumeren is bewerkt, dus afkomstig van grote voedselfabrikanten. Wat dus betekend dat het voedsel dat uiteindelijk op ons bord komt vol zit met toegevoegde suikers, zoetstoffen, geur-, smaak- en kleurstoffen en nog meer ongezonde stoffen en calorieën die meer kwaad dan goed doen voor onze gezondheid en ons gewicht. 

Een derde van de wereldbevolking is te zwaar tegenwoordig. Erger is, dat tegenwoordig meer mensen sterven aan overgewicht dan aan ondergewicht. Dit is dus grotendeels door welvaartsziektes, mensen zijn zich niet bewust van wat ze eten. 

Overgewicht en welvaartsziektes zijn te linken aan een gemeenschappelijke oorzaak, onze levensstijl. Op deze website wil ik jullie graag informeren en proberen bewust te maken van een gezondere levensstijl. Door een gezondere levensstijl aan te meten, zul je vanzelf gaan afvallen en je beter in je vel voelen. 

WAT KUN JE VERWACHTEN OP GEZONDENBLIJVENDAFVALLEN.NL? 

Deze website is bedoeld om jou te helpen kiezen bij de juiste levensstijl. Dus het 'dieet', lichaamsbeweging en optimale gezonde voeding die het best bij jou past. Natuurlijk zoals de website al doet vermoeden, gaat deze website ook over gezond en blijvend afvallen wat je zult bereiken door een gezonde(re) levensstijl. 

Met deze website wil iedereen inspireren om gezonder te gaan leven, af te vallen en zo gelukkig mogelijk te zijn in het leven. Ik ben gelukkig wanneer ik andere mensen kan helpen bij het creëren van een gezonde levensstijl en daarbij wil ik aantonen dat afvallen ook zonder dieet kan. Deze informatie ga ik delen door middel van het publiceren van gratis artikelen en nieuwsbrieven. 

Bedankt voor je tijd! Ik hoop dat je op deze website vindt wat je zoekt en je zo geholpen kunt worden bij een gezonder en langer leven! Mocht je vragen hebben, dan kun je altijd een mailtje sturen naar: info@gezondenblijvendafvallen.nl. 

Liefs,

 

 

Nienke